';

 

kundetilgang

Martin Brems, bl.a. tidligere kontaktchef hos Nørgård Mikkelsen reklamebureau og Senior Marketing Manager i LEGO’s innovationsafdeling, fortsætter kundetilgangen med sit unge strategi- og innovationsbureau Brems & Co. Fra opstarten i maj måned sidste år og indtil januar i år, kunne han skrive 12 kunder på kundelisten.

Siden januar er det dog gået ekstra stærkt med tilgang af 7 nye kunder, bl.a. velfærdsteknologivirksomheden Medisat, som fornylig blev solgt til Tre-For, elekronikgiganten Elextrolux, den ambitiøse Odense Lufthavn og væksteventyret e-conomic, som er Nordens største online bogførings-program:

Jeppe Schrøder, Head of Lead Generation hos e-conomic udtaler: “Den unikke kombination af stærke analytiske og samtidig nytænkende og kommercielle kompetencer, ser man sjældent. På den baggrund var det oplagt for os at bruge Martin (Brems & Co.) til at få nyt indspark til, hvordan vi vækster vores svenske marked og får fat i flere af de svenske iværksættere. Martin gav os masser af nye indsigter samt konkrete anbefalinger til forbedringer af vores program og overordnet kommunikation. Meget professionel og derfor mine varmeste anbefalinger.”

Om den heftige kundetilgang, siger Martin selv: “Jeg er da en super glad – men samtidig også ydmyg – iværksætter. Jeg er dog endnu mere glad for at opleve, at flere og flere virksomheder har fået øjnene op for det at være helt tæt på sine kunder. LEGO er nok det bedste danske eksempel på dette. Samtidig vil virksomhederne gerne provokeres og udfordres mere i samspillet mellem deres forretning og deres marketing. Det er lige præcis det spændingsfelt, jeg brænder allermest for”.

Kundelisten tæller kunder som bl.a.: e-conomic, Electrolux, Micro Matic, FynBus, Colourbox, Medisat, Brandts kunstmuseum, VisitNordjylland, Odense Kommune, Hoppekids, Kerteminde Kommune, MOEF, Odense Vinterrevy, Zjopper, Welltech m.fl.

Er du intereresseret i at høre mere og blive inspireret til, hvordan du selv kan komme tættere på dine kunder og tænke mere nyt og innovativt, så afholder Brems & Co. morgenseminar torsdag d. 23/4 i Odense og fredag d. 24/4 i København i samarbejde med design- og innovationsbureauet MOEF A/S. Læs mere på www.brems.dk/seminar

For mere information, kontakt venligst:

Martin Brems
+45 60257572
martin@brems.dk

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in