';

Care or Die

I samarbejde med Tech Leaders Network, afholder Brems & Co. konferencen “Care or Die” som handler om bæredygtig ledelse.

I mange år er der blevet praktiseret så meget ikke-bæredygtig ledelse i verden, at det er nødvendigt at skifte kurs. Danmark og det danske tech-erhvervsliv har meget at tilbyde verden, og hvis ikke Norden skal gå foran med at løse sine egne og verdens problemer, hvem skal så? Deltag i et inspirationsevent, hvor vi har inviteret professor Steen Hildebrandt til at sætte scenen – men også en række andre spændende cases og indlæg, der skal få dig klædt på til morgendagens udfordringer.

Hvornår: 28/11 kl. 15.00-19:30
Hvor: Grand Hotel, Odense
Pris: DKK: 500,- ekskl. moms

Læs mere og tilmeld dig her:
https://tech-leaders-network.ticketbutler.io/da/e/care-or-die/

Program

Kl. 15.00: Dørene åbner – registrering

Kl. 15:30: “FN´s 17 verdensmål i et dansk perspektiv”
Steen Hildebrandt er ph.d. og professor emeritus ved Århus Universitet, adjungeret professor ved CBS, Handelshøjskolen i København og ved Ålborg Universitet. Han er forfatter til en lang række bøger, artikler, kronikker mm. og en meget benyttet foredragsholder om ledelse, organisation og samfundsforhold, herunder om bæredygtighed og FN’s 17 verdensmål.

Kl. 16.30: Pause: Netværks- og refleksioner
Hvad tager du med dig fra Steen Hildebrandts oplæg, som du kan implementere i din hverdag? Hvad er bæredygtig ledelse for dig?

Kl. 16.45: “Ledelse af en bæredygtig transition i en traditionel dansk virksomhed”
v/Neha Mehta, Head of DESMI EnviRo-Clean

Kl. 17.15: “Bliver mangel på bæredygtighed i robotindustrien en showstopper for vores styrkeposition?”
v/Sabina Kethelz, Indehaver af Kethelz

Kl. 17.30: “Sådan opbygger du stærke bæredygtige brands”
v/Martin Brems, Founder & strategisk rådgiver hos Brems & Co.
Martin har en baggrund fra bl.a. LEGO’s globale innovationsafdeling og fra reklamebranchen. Han hjælper og inspirerer til dagligt virksomhedsledere omkring brugen af bæredygtighed som en grundlæggende del af deres forretningsgrundlag, vision og kernefortælling. Martin vil fortælle om lokale cases, som har stor succes med brug af bæredygtighed som løftestang for salget – og samtidig vil han fortælle om de nyeste trends og tendenser inden for bæredygtighed, hjembragt fra verdens største tech-konference, WebSummit, Lissabon i november 2019.

Kl. 18.00: “Hvorfor er der så få kvinder i tech og er det bæredygtigt?”
Rikke Nørdum Sonne, CBA, Board Member & CEO, DigiPipp.
Rikke vil udfordre os på, hvorfor traditionel tech og ikke mindst STEM-uddannelserne ikke tiltrækker piger på trods af, at dette ikke er tilfældet bl.a. i Kina – og hvorfor vi har brug for flere kvinder i tech i fremtiden.

Kl. 18.25: Tapas / vin / network / debat

Kl. 19.15: Opsamling og fremtidens netværk
v/Michaela Andersen, CEO og Founder, BYMA

Kl. 19.30: Tak for i dag – og uformel networking videre på Amy’s Bar & Winehouse, Odense

Kontakt os

Strategitrappen -
12 trin til succes 

Få tilsendt vores 30 siders gratis e-bog på e-mail og lær, hvordan du bygger et bæredygtigt brand fra strategiske målsætninger til effektmåling. 
DOWNLOAD E-BOG
close-link
12 trin til succes - gratis e-bog