';

CASE: HCA Airport – Fra 15.000 til 87.000 rejsende i 2020

HCA-airport
CHRISTIAN BERG
Lufthavnsdirektør
``I forbindelse med afdækningen af det private og erhvervsmæssige potentiale for Hans Christian Andersen Airport og deraf strategiske anbefalinger, har vi brugt Brems & Co. Det har været en fornøjelse at arbejde med jer i hele processen. Vi har følt os i gode hænder fra første møde, og leverancerne har altid overholdt deadlines og blevet leveret med kvalitet.”
Opgave

Hans Christian Andersen Airport (HCA Airport) ved Odense, har store ambitioner om vækst – både på det private og erhvervsmæssige marked. I den forbindelse ønskede HCA Airport i 2015 at få afdækket potentialet for rejsende – som fundament for deres 2020 vækststrategi og mål om at gå fra 15.000 rejsende i 2014 til 87.000 rejsende i 2020.

Metode

Opgaven blev løst via omfattende interviews af fynske virksomheder, rejsebureauer, erhvervsrejsebureauer og afholdelse af forbruger-fokusgrupper, understøttet af en kvantitativ forbrugeranalyse blandt 500 fynboer.

Resultat

Rapporten gav HCA Airport et konkret overblik over behovet for lufthavnen – både privat og erhvervsmæssigt – samt bl.a. indsigt i hvilke faste ruter, erhvervs-hubs og charterruter, som HCA Airport bør satse på. Derudover fik HCA Airport konkrete anbefalinger til forbedringer af den overordnede kommunikation og markedsføringsindsats, samt indspark til totaloplevelsen fra ankomst til lufthavnen til exit af den rejsende.