';

CASE: Tytex – Ny global partnerstrategi og Value proposition

Image
Pia Bastrup Poulsen
Marketingchef, Tytex A/S
“Martin Brems fra Brems & Co. har fået os i mål med opgaven i en proces, der har været sund og lærerig for os. Vi har været meget tilfredse med deres indsats og kan varmt anbefale dem til andre``
Opgave

Tytex havde brug for strategisk og analytisk sparring og rådgivning i forbindelse med en ny intern og ekstern global kommunikationsplatform samt implementering af ny overordnet partnerstrategi. Det krævede dybere indsigt og forståelse af kunderne og deres behov samt en intern analyse af Tytex.

Metode

Opgaven blev løst igennem omfattende personlige interviews af Tytex vigtigste globale kunder samt interne interviews af ledelse og udvalgte medarbejdere. På baggrund af analysen, faciliterede vi en heldags workshop med ca. 20 medarbejdere. Fokus på workshoppen var udarbejdelse af Tytex’ unikke Value Proposition, dvs. hvad gør Tytex unik i markedet, og hvad skal være omdrejningspunktet i kommunikationen. Herefter fokuserede vi på de primære segmenter, deres profil, behov, udfordringer, hvad der trigger et salg, overordnet salgsbudskab og ikke mindst ideer til konkrete salgsværktøjer og – aktviteter målrettet hvert segment.

Resultat

På baggrund af kunde- og medarbejderanalyse og workshoppen, præsenterede vi en samlet rapport med forslag til Tytex nye Values Proposition og kommunikationsplatform, herunder slogan, målgruppevalg, salgsbudskaber og konkrete forslag til salgs- og marketingaktiviteter.

Kontakt os

Strategitrappen -
12 trin til succes 

Få tilsendt vores 30 siders gratis e-bog på e-mail og lær, hvordan du bygger et bæredygtigt brand fra strategiske målsætninger til effektmåling. 
DOWNLOAD E-BOG
close-link
12 trin til succes - gratis e-bog