';
https://www.youtube.com/watch?v=aNmRojnZlho
Ideen bag DigitalOdense Network

Eksklusivt digitalt netværk 
Ideen med DigitalOdense Network er at skabe et eksklusivt netværk for ledere og specialister, som alle arbejder med digitale udfordringer i deres virksomheder. DigitalOdense Network fungerer selvstændigt sideløbende med selve DigitalOdense konferencen og består af 4 møder årligt på First Hotel Grand, Odense.

Bag DigitalOdense Network står stærke kræfter som Lisbeth Chawes, Mark Hauge Østergaard, Sabina Kethelz, Michaela Andersen og Martin Brems.

Netværksmøder i 2018:
– Torsdag d. 22. marts 2018: Indlæg fra bl.a. robot-klyngen i Odense og inspiration fra verdens største tech-konference, SXSW i Texas.
– Torsdag d. 14. juni 2018: DigitalOdense19 session, netværksambitioner og kommende samt medlemsindlæg – “Bliv endnu bedre til præsentationer”, “Mangel på IT-arbejdskraft” og “Facebook annoncering med holdning – få styr på dine data.”
– Torsdag d. 4. oktober 2018. Indlæg fra bl.a. China Tech tur, Shanghai. Nærmere info følger.
– Torsdag d. 29. november 2018. Indlæg fra bl.a. Web Summit, Lissabon. Nærmere info følger.

Bliv medlem:
Medlemskab koster kr. 12.995,- + moms for resten af 2018 og hele 2019.
Start-up (virksomheder yngre end 3 år) kr. 5.995,- + moms.

Netværket er invitation-only og er forbeholdt ledere og specialister. Er du interesseret i at komme med som gæst*, så skriv eller ring til Michaela Andersen på michaela@byma.dk eller 4040 1282.

*Arrangementet er gratis for gæster, men der påberegnes et ”no-show-fee” ved udeblivelse uden framelding senest 24 timer før arrangementets start.

Agenda for næste møde, d. 4. oktober 2018

Program under udarbejdelse.

Kontakt os