';
https://www.youtube.com/watch?v=aNmRojnZlho
Ideen bag DigitalOdense Network

Eksklusivt digitalt netværk 
Ideen med DigitalOdense Network er at skabe et eksklusivt netværk for ledere og specialister, som alle arbejder med digitale udfordringer i deres virksomheder. DigitalOdense Network fungerer selvstændigt sideløbende med selve DigitalOdense konferencen og består af 4 møder årligt på First Hotel Grand, Odense.

Bag DigitalOdense Network står stærke kræfter som Lisbeth Chawes, Mark Hauge Østergaard, Sabina Kethelz, Michaela Andersen og Martin Brems.

Netværksmøder i 2018:
– Torsdag d. 22. marts 2018: Indlæg fra bl.a. robot-klyngen i Odense og inspiration fra verdens største tech-konference, SXSW i Texas.
– Torsdag d. 14. juni 2018: DigitalOdense19 session, netværksambitioner og kommende samt medlemsindlæg – “Bliv endnu bedre til præsentationer”, “Mangel på IT-arbejdskraft” og “Facebook annoncering med holdning – få styr på dine data.”
– Torsdag d. 4. oktober 2018. Indlæg fra bl.a. China Tech tur, Shanghai.
– Torsdag d. 29. november 2018. Indlæg fra bl.a. Web Summit, Lissabon. Nærmere info følger.

Bliv medlem:
Medlemskab koster kr. 4.000,- + moms for resten af 2018.

Netværket er invitation-only og er forbeholdt ledere og specialister. Er du interesseret i at komme med som gæst*, så skriv eller ring til Michaela Andersen på michaela@byma.dk eller 4040 1282.

*Arrangementet er gratis for gæster, men der påberegnes et ”no-show-fee” ved udeblivelse uden framelding senest 24 timer før arrangementets start.

Agenda for næste møde, d. 4. oktober 2018

16.30 – 17.00:
Velkomstdrinks

17.00 – 18.00:
Vi hører alle om robotteknologi, kunstig intelligens og intelligente produkter i det hele taget, som kan gøre os klar til en ‘Industri 4.0’ og en smartere fremtid på alle fronter og i alle sektorer i erhvervslivet. Men hvad betyder alt det egentlig? Vi afmystificerer begreberne og gøre op med nogle af de gængse misforståelser. Og vi ser nærmere på, hvordan man som slutbruger af teknologier – med inspiration fra Googles Design Sprint metoder – kan blive skarpe på, hvilken teknologi der vil være mest nyttig at implementere ift. den ønskede forretnings- eller organisationsudvikling. Indlægget og dialogen vil tage udgangspunkt i faglig indsigt fra facilitatorerne samt fra en “kondenseret ekstrakt” af konferencen R-18 i Odense d. 11-13. september.
v/Jonas Deibjerg og Mark Hoppe, Regndans & Sabina Kethelz, Partner, DigitalOdense Network

18.00 – 18.30:
Tapas

18.30 – 19.30:
Vi er også så heldige at have et særligt programpunkt til dette møde. Nemlig beretninger fra Techturen til Kina fra et par af deltagerne på turen. Kina er stadig mest kendt som kopisternes land, men kinesiske virksomheder sætter nye standarder for mange af de teknologier, som i øjeblikket former vores fremtid. Få indblik i de nyeste trends fra verdens største digitale økonomi med særligt fokus på nye digitale forretningsmodeller og kunstig intelligens krydret med spændende beretninger fra virksomhedsbesøg hos bl.a. Alibaba Group og JD.com

19.30:
Tak for i aften. Videre networking

Kontakt os