';


Efter måneders planlægning er vi nu endelig klar til at invitere dig med til DigitalOdense17 konferencen – som afholdes for andet år i træk. Temaet i år er “Fra Bits til Dollars”: Hvordan kan du skabe mere forretning ud af alle de nye digitale muligheder. Det foregår torsdag d. 27. april på ODEON’s hovedscene i hjertet af Odense fra kl. 8.00 – 17.00.

Vi har samlet inspirerende talere og cases fra både ind- og udland: Iværksættere, start-ups, trendsettere, disruptors, business investors og store succesfulde virksomheder og præsenterer nye teknologier som VR og Augmented Reality.

Hør bl.a.:  
– Brian Fanzo, én af USA’s mest anerkendte eksperter indenfor sociale medier, som bl.a. stod bag SuperBowl social media dækningen i 2016.
– Morten Albæk, stifteren af Voluntas og tidligere Group Senior Vice President hos Vestas.
– Jakob Lund Kristensen, ejer af e-sportsholdene Astralis og Copenhagen Wolves, og som tidligere på året stiftede RFRESH Entertainment, der netop har modtaget en kapitalindsprøjtning på over 200 mio. kr.
– Adm. direktør hos Microsoft, Marianne Dahl Steensen.
– Laila Pawlak, stifter af DARE2 og Faculty ved Singularity University – en international oplægsholder og ekspert i disruption og fremtidens kundeoplevelser.
– Morten Sønderskov fra Lunar Way, som i 2016 blev kåret til én af de 10 mest lovende fintech-start-ups i Norden.
– Daxiomatic, som er kåret til én af Danmarks bedste arbejdspladser, og som tror på formål før profit.
– Den hastig-voksende robotvirksomhed MiR i Odense, med tidligere Universal Robots kommercielle direktør Thomas Visti, som CEO.
– Og den sidste taler er en overraskelse….

Læs hele programmet og book din billet på www.digitalodense.dk

EARLY BIRD billetpris kr. 1.995,- ekskl. moms inden 15. marts (normalpris kr. 2.495,-). Inkl. fuld forplejning. Der er mulighed for deltagelse i eksklusivt VIP-dinner arrangement med 4-retters vin-menu efterfølgende på restaurant Pasfall, VIP EARLY BIRD billet kr. 2.995,- ekskl. moms inden 15. marts (normalpris kr. 3.495,-),

OBS! Hvis I er mere end 6 kolleger, der skal afsted, så får I 25% rabat på den samlede ordre (ekskl. VIP billet differencen).

Jeg håber, at vi ses til et brag af en digital dag, med fokus på, hvordan du kan skabe mere forretning ud af de digitale muligheder !

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in