';

Mød 12 inspirerende talere og 400 erhvervsfolk

Tirsdag d. 17. april 2018 slår DigitalOdense atter dørene op til et brag af en digital konference i Odense. Bliv inspireret til, hvordan kan du skabe mere vækst for din virksomhed med de digitale og teknologiske muligheder, og hør, hvordan du kan tage mere lederskab i din virksomheds Digitale Transformation. Vi samler 400 erhvervsfolk og 12 særdeles inspirerende talere.

Værterne ved dette års DigitalOdense-konference er Martin Brems, direktør og stifter af det strategiske innovationsbureau Brems & Co. og DigitalOdense samt Lisbeth Chawes. Lisbeth er kåret som én af de dygtigste tech-kvinder i Norden og er en anerkendt marketing-profil i Danmark (optaget på M-list). Til daglig er hun direktør i egen start up-virksomhed.

Mød vores talere...

Ralph Echemendia
Etisk hacker og sikkerhedsekspert, Seguru, USA
Ralph Echemendia, også kaldet ”The ethical hacker”, er verdenskendt cyber-sikkerhedsekspert, som har undervist og trænet bl.a. US Marine Corps, NASA, Google, Microsoft, Oracle, AMEX, Intel, og IBM indenfor hacking og andre sikkerhedsemner i mere end 20 år. Ralph har desuden været teknisk supervisor på spillefilm som “Savages” og “Snowden”. Nu har han teamet op med musikindustrien og Hollywoods mest indflydelsesrige navne, og arbejder på banebrydende teknologi for forbruger cyber-sikkerhed.
Natasha Friis Saxberg
Head of Technology i Mærsk Growth
Natasha Friis Saxberg har en fortid som forfatter, digital strateg og fremtidsforsker, direktør for Future Growth hos Atea og har fungeret som Udenrigsministeriets rådgiver for Danske startup-virksomheder i USA. Natasha er Head of Technology i Maersk Growth, som er Maersk’s nyetablerede innovationsafdeling med fokus på udvikling af nye forretningsområder- og modeller.
Alf Rehn
Professor i Innovation, Design & Ledelse, SDU
Ud over at være med på Thinkers50’s liste over ”De 30 største management-tænkere, som mest sandsynligt vil forme vores fremtid”, så er Alf Rehn bestsellerforfatter og international keynote speaker. Alf er strategisk rådgiver for både start-ups, såvel som Fortune-500 virksomheder, som han bl.a. hjælper med uddybelse af strategi, forenkling af innovationsprocesser og udvikling af kultur.
Nikolaj Sonne
Journalist og IT-ekspert
Nikolaj Sonne er en af Danmarks førende IT-eksperter med skarpe holdninger og kommentarer til teknologi, trends og udvikling. Han er uddannet journalist og arbejder til daglig på Danmarks Radio, hvor han siden 2009 har været vært på tech-programmet ”So ein Ding”. Kom og hør Nikolajs nysgerrige og originale perspektiv på kunstig intelligens, robotter, blockchain og den teknologiske fremtid.
Christina Boutrup
Journalist og Kina-ekspert
Christina Boutrup er erhvervsjournalist og har fulgt Kinas udvikling tæt i 14 år. Hun har skrevet flere anmelderroste bøger om dansk-kinesisk business og er på vej med en ny udgivelse om innovative digitale forretningsmodeller og innovation i Kina, som hun mener kan disrupte virksomheder i Vesten. Hun er bl.a. aktiv i advisory board for tænketanken Think China under Københavns Universitet og fast Kina-analytiker for TV2 og News.
Sofie Woge
CEO & Founder, Tendo
Mød den svenske robot start-up iværksætter Sofie Woge fra Tendo, som med en baggrund fra bl.a. NASA og som ingeniør og industriel designer, ønsker at skabe bedre livskvalitet for mennesker med svage hænder og fingre – og som allerede har fået funding i millionklassen. Tendo er svensk, men flyttede i 2017 til Odense for at blive en del af Odense Robotics klyngen.
Frederik Byskov
Director of Esports Operations, BLAST Pro Series
Frederik Byskov er en ægte iværksætter med over 12 års erfaring med at opbygge succesfulde virksomheder indenfor eSport. Frederik er tidligere CEO for counterstrike-teamet Astralis og netop tiltrådt sin nye rolle hos BLAST Pro Series. Kom og hør Frederik fortælle om hvorfor eSport er “The next big thing” og hvad det komme til at betyde af forandringer for hele den etablerede sports- og underholdningsbranche og virksomheder.
Niels Hartvig
Chief Unicorn, Umbraco
Niels Hartvig er manden bag CMS-successen Umbraco, som på få år er blevet den største Microsoft-baserede CMS-systemer i verden med over en ½ mio. installationer. Successen skyldes ikke mindst et udvikler-community på over 200.000 udviklere verden over og en stærk og anderledes kultur, der bl.a. bygger på diversitet og turde tænke anderledes.
Torben Frigaard
Angel Investor og bestyrelsesformand
Torben Frigaard har mange års erfaring med opbygning af firmaer inden for IT- og softwarebranchen, både nationalt og internationalt. Senest var han CEO for e-conomic, som blev solgt til en stor, engelsk kapitalfond. Medinvestor og bestyrelsesformand, bl.a. for en række IT- og robotfirmaer, bl.a. Umbraco, MIR og esoft.
Ole Kjeldsen
Teknologi- og Sikkerhedsdirektør, Microsoft
Ole Kjeldsen har igennem mere end 20 år arbejdet med strategiske initiativer, forretnings-& løsningsudvikling, entreprenørskab og generel ledelse. De seneste 17 år hos Microsoft Danmark med ansvaret for at sikre forståelse for teknologiske muligheder, herunder ansvaret for en række Offentlig/Private Partnerskaber, hvor Digitalisering, Digital Transformation, sikker anvendelse af Cloud Computing og ikke mindst EU’s Persondataforordning fylder. Ole er bl.a. medlem af bestyrelsen hos Rådet for Digital Sikkerhed og del af Erhvervsministeriets IT sikkerhedsråd.
Peter Rahbæk Juel
Borgmester, Odense Kommune & åbningstaler
Odense har en ambitiøs vækstpolitik med afsæt i robotsektoren, om at skabe 10.000 nye arbejdspladser. Kommunen har som et mål at blive Europas hovedstad for startup og udvikling af robotteknologi, bl.a. ved at sætte fokus på industrirobotter, droner og sundheds-/velfærdsteknologi.
Claus Klindt
Director Internet of Things, IBM
Claus har arbejdet med IT, ny teknologi og teknologiplatforme i mere end 20 år hos IBM, og har de sidste par år været ansvarlig for udviklingen af Internet of Things forretningen hos IBM i Norden med brug af IBM Watson.

Mød værterne

Martin Brems
CEO, Brems & Co. og DigitalOdense
Martin driver til daglig sit eget strategiske innovationsbureau, Brems & Co., hvor han siden 2014 har hjulpet over 45 kunder med at skabe vækst ved at tænke nyt i deres forretning og marketing båret af dybe kundeindsigter. Martin er desuden stifter af DigitalOdense konferencen og DigitalOdense Network.
Lisbeth Chawes
Tech Leader & Entrepreneur
Lisbeth er “Tech leder” med + 15 års erfaring bl.a. inden for SaaS business. Lisbeth er kåret som én af de dygtigste tech-kvinder i Norden og er en anerkendt marketing-profil (M-list 2017 & 2018) i Danmark. Lisbeth er ydermere aktiv i diverse bestyrelser, mentor og er i øjeblikket i gang med at bygge en ny startup.

Program

08:00-08:45Registrering, morgenmad og networking
08:45-08:55Velkomst ved Martin Brems og Lisbeth Chawes
08:55-09:00Åbningstale ved Peter Rahbæk Juel, borgmester, Odense
09:00-09:40KEY NOTE: Ralph Echemendia, Seguru, USA: The Truth About Hacking: Can You Handle It?
09:40-10:00Paneldiskussion: Ole Kjeldsen, Teknologi- og Sikkerhedsdirektør, Microsoft og Ralph Echemendia, Seguru, USA
10:00-10:30Kaffepause & networking
10:30-11:15KEY NOTE: Alf Rehn, Professor i Innovation, Design & Ledelse, SDU: Innovation, Purpose, and Leadership in the Digital Era
11:15-12:00KEY NOTE: Christina Boutrup, journalist og Kina-ekspert: Time to Copy China
12:00-13:00Frokost & networking
13:00-13:30CASE: Sofie Woge, CEO/Founder, Tendo:En robothandske der kan skabe et bedre liv for mennesker med svage hænder og fingre
13:30-13:55CASE: Niels Hartvig, Chief Unicorn, Umbraco: Hvordan man skaber en af verdens største .NET baserede CMS-systemer via et stærkt community
13:55-14:15Paneldiskussion: Torben Frigaard, Angel Investor og bestyrelsesformand og Niels Hartvig, Umbraco
14:15-14:45CASE: Frederik Byskov, Director of Esports Operations, BLAST Pro Series: eSport: the Next Big Thing!
14:45-15:30Kaffepause & networking
15:30-16:00KEY NOTE: Natasha Friis Saxberg, Head of Technology, Maersk Growth: Innovation på kanten eller i kerneforretningen?
16:00-16:15Paneldiskussion: Claus Klint, Director Internet of Things, IBM og Natasha Friis Saxberg, Maersk Growth
16:15-16:45KEY NOTE: Nikolai Sonne, Journalist og IT-ekspert, DR: Om kunstig intelligens, blockchain og fremtiden
16:45-17:00Afrunding med Martin Brems og Lisbeth Chawes
17:00-18:15Cava og networking i foyeren på 1. sal i ODEON
18:30-VIP-dinner på restaurant Franck A

Event beskrivelse

Dato

17. april 2018

kl. 8.00 – 17.00

Sted

ODEON
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C

Pris

Alm. billet: kr. 2.495,
VIP-billet: kr. 2.995,-
Inkl. VIP-dinner: kr. 3.745,-

 

25% ved mere end 6 deltagere. Priser ekskl. moms.
Kontaktperson

Michaela Andersen

 

michaela@digitalodense.dk
+45 4040 1282

Bliv sponsor

Bliv sponsor på DigitalOdense18 konferencen og kom i kontakt med 3-400 beslutningstagere indenfor IT, salg, marketing og ledelse. DigitalOdense konferencen fik sin start i foråret 2016 med over 200 deltagere og havde i 2017 over 300 deltagere fra hele Danmark. I 2018 forventes 400 deltagere. Som sponsor har du helt unikke muligheder for at nå en målgruppe af beslutningstagere. Ring til Martin Brems på 6025 7572 eller skriv til martin@brems.dk for at høre mere om dine muligheder. Download vores sponsorpakke-oversigt for at se nærmere på dine sponsormuligheder.

Arrangører

DO-18-spnsors_0003_itbranchen.png

Hovedsponsorer

Business sponsorer

DO-18-spnsors_0006_technology-umbraco-extend-and-integrate.png
DO-18-spnsors_0001_Ho_C-logo_big
ecreo

Support sponsorer

DO-18-spnsors_0004_mtt-logo-grey.png
DO-18-spnsors_0002_change-logo-grey.png
fe_RGB
Canon_wordmark

HIGHLIGHTS FRA DIGITALODENSE18

Kontakt os