';

Jobopslag: Juniorkonsulent (studiejob) til Brems & Co.

Brems & Co. søger en ambitiøs og analytisk cand.merc.stud., som kunne tænke sig at arbejde som juniorkonsulent indenfor strategi, marketing, innovation og konceptudvikling.

Arbejdsopgaverne vil bl.a omfatte deltagelse i workshops, udarbejdelse af kunde- og markedsanalyser, udvikling af nye strategier og koncepter,  videreudvikling af website og diverse salgs- og marketingaktiviteter. Der bliver stor mulighed for at selv at sætte sit præg på opgaverne, og der er højt til loftet. Det er min. 5 timer ugentligt, men kan variere afhængig af projekter.

Som person er du ambitiøs og “sulten” på at skabe succes for vores kunder og dig selv. Du er selvkørende, udadvendt og har god energi. Kendskab til PowerPoint og Excel er et must. For den rigtige kandidat, er der på sigt mulighed for fastansættelse som juniorkonsulent. Dansk skrift/tale på højt niveau er et krav samt gode engelsk-kundskaber. Kendskab til WordPress, Mailchimp og Google Analytics er et plus.

Kulturen er åben, team-orienteret og high-performance baseret.

Skriv til direktør Martin Brems på martin@brems.dk og vedhæft kort motiveret ansøgning (hvorfor er dette lige noget for dig) sammen med referencer og eksamensbeviser. Deadline for ansøgning er 1. september.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Brems & Co. er et strategi- og innovationsbureau startet op i foråret 2014 af Martin Brems (tidl. LEGO, Nørgård Mikkelsen og Netcompany). Vi hjælper virksomheder med at skabe vækst igennem nytænkning af:

  • marketing- og kommunikationsstrategi.
  • forretningsmodeller og -koncepter.

Vores tilgang er forankret i dyb indsigt i forbruger- og kundeadfærd, de nyeste trends, et stærk kommercielt mind-set og mange års erfaring med strategi, konceptudvikling og lanceringer, bl.a. fra førende globale brands og reklamebureauer

Vores kunder tæller bl.a. Plus Pack, Umbraco, e-conomic, Tytex, debitoor, Micro Matic, Fynsk Erhverv, TriVision, Odense Lufthavn, Electrolux, Colourbox, Medisat, Brandts kunstmuseum, Hoppekids, Odense Kommune, VisitNordjylland, Kerteminde Kommune m.fl. Derudover står Brems & Co. bag konferencen DigitalOdense.
www.brems.dk

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in