';

Det er en stor fornøjelse at byde MiljøForum Fyn velkommen som ny kunde hos Brems & Co.

Pressemeddelelse, 5. september 2018

Internationalt og på landsplan er antallet af bæredygtige byggerier støt stigende i løbet af de sidste10 år. På Fyn skyder flere af slagsen også op; dog i et mere moderat tempo. Mulighederne for at bygge bæredygtigt har ellers aldrig været så store. I disse år anslår man, at der bygges ogrenoveres for langt over 40 mia. på Fyn; en absolut gylden mulighed for at bringe fynske kommuner og virksomheder med helt i front, når det gælder om at skabe bedre byer, bedre bygninger og ikke mindst skabe konkurrencefordele for en vigtig branche på Fyn.

For at sætte fart i udviklingen igangsætter Brems & Co. i løbet af efteråret en markedsanalyse blandt fynske byggevirksomheder. Brems & Co. arbejder allerede med bæredygtighed hos en række kunder og ser en klar megatrend indenfor bæredygtighed i byggeriet:

– ”Efterspørgslen efter virksomheder, der arbejder bæredygtigt og som tager et ansvar for at bevare jordens ressourcer, er stærkt stigende. Tal viser, at virksomheder, som arbejder bæredygtigt, tiltrækker de bedste medarbejdere og på sigt tjener mere. Så det er ikke kun godt for virksomhedens omdømme og sociale ansvar – det er også god forretning ”, siger Martin Brems, ejer af strategi- og marketingbureauet Brems & Co. og han fortsætter – ”Her er et klart potentiale som fynske virksomheder bør udnytte, og det vil jeg gerne hjælpe dem med.”

En af de virksomheder, der får besøg af Martin Brems er CREO Arkitekter A/S, der blandt andet star bag opførslen af Energi Fyns domicil og energirenovering af en lang række statslige bygninger under Byggestyrelsen. Om udviklingen i bæredygtigt byggeri fortæller partner og kreativ chef, Rytis Gelombickas:

– ”Vi oplever en spæd interesse for bæredygtigt byggeri, og særligt når det gælder almennyttige byggerier. Det er den økonomiske vinkel og de klare fordele ved at sænke driftsomkostningerne, der driver motivationen. Men indenfor andre typer byggerier er det

svært at trænge igennem med de gode budskaber.  Og han fortsætter: – ”Til gengæld er det et must, når vi rekruttere nye unge medarbejdere at de kan komme til at arbejde med bæredygtighed. Så vi bliver nødt til at blive bedre til at rådgive vores kunder og gøre det nemt for bygherrerne at vælge det.”

Markedsanalysen, der sættets i gang nu følges op af en række workshops og nye tilbud, der præsenteres i slutningen af 2018 for medlemmer af MiljøForum Fyn, for hvem Brems & Co. løser opgaven.

– ”Det fynske byggeboom rummer indlysende muligheder for at skabe ny forretning og stærke reference cases på bæredygtigt byggeri for de fynske byggevirksomheder. Men det kniber som sagt med konkrete byggerier, og derfor har vi igangsat undersøgelsen for at forstå, hvorfor branchen tøver og hvordan vi kan hjælpe dem yderligere” , fortæller Christina Melvang, forretningschef i MiljøForum Fyn- Byggeri.

– ”Vi arbejder allerede medat påvirke efterspørgslen, men ønsker at styrke udbuddet og gøre det langt nemmere for bygherrerne at vælge bæredygtigt byggeri til”,  slutter Christina Melvang.

MiljøForum Fyn – Byggeri’s mission er et styrke virksomheders kompetencer og forretnings-muligheder indenfor det bæredygtige byggeri.

Vi glæder os meget til samarbejdet.

Læs mere om MiljøForum Fyn på www.miljoforumfyn.dk

Om Brems & Co. 

Brems & Co. har siden 2014 hjulpet 55+ kunder, bl.a. Umbraco, e-conomic, PlusPack, Fortum, debitoor, Micro Matic, TriVision, SDU, Odense Kommune, Tytex, Brandts, Odense Lufthavn og mange flere med at skabe vækst igennem radikal nytænkning af nye strategier, forretningskoncepter og kommunikationsplatform.

Ring eller skriv gerne til direktør Martin Brems på +45 60257572 eller martin@brems.dk, hvis du vil vide mere.

www.brems.dk

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in

Kontakt os

Strategitrappen -
12 trin til succes 

Få tilsendt vores 30 siders gratis e-bog på e-mail og lær, hvordan du bygger et bæredygtigt brand fra strategiske målsætninger til effektmåling. 
DOWNLOAD E-BOG
close-link
12 trin til succes - gratis e-bog