';

Brems & Co. er meget stolte over at kunne introducere et stærkt og særdeles kompetent Advisory Board til Brems & Co., som dækker økonomi, forretningsudvikling og digitalt. Det består af Søren Smedegaard Hvid, partner hos EY og direktør for EY Entrepreneur Of the Year i Danmark, Mads Asbild, forretningschef, Udvikling Fyn og Mark Hauge Østergård, Digital Manager, Destination Fyn klyngen.

Soeren Hvid

Søren Smedegaard Hvid er partner i Ernst & Young og har været i revisions- og rådgivningsbranchen i 20 år. Han er revisor og rådgiver for en lang række danske og internationale industrielle og kommercielle virksomheder og koncerner, med datterselskaber i flere lande. Søren har erfaring med omstruktureringer, herunder tilrettelæggelse af forretningsprocesser, ledelsesrapportering, finansielle modeller, budgettering og likviditetsstyring – ofte i forhold til en salgsmodningsproces.

Søren er direktør for EY Entrepreneur Of The Year i Danmark. EY Entrepreneur Of The Year er verdens største og mest prestigefyldte business award for ejerledede vækstvirksomheder, med programmer i 145 byer i 60 lande over hele verden. Igennem Sørens rolle er han i berøring med og rådgiver vækstvirksomheder i Danmark på tværs af brancher.

Mads-Asbild

Mads Asbild er 35 år, far til tre og bosiddende med Katrine og ungerne i hjertet af Odense – hvor han også selv er født og opvokset. Mads er uddannet cand. merc. i økonomisk markedsføring fra CBS og har siden arbejdet hos bl.a. Jyske Bank, Carlsberg, KMD, Danske Spil, Micro Matic og været med til at starte et reklamebureau. I dag er han forretningschef for Food Fyn, som er en del af Udvikling Fyn, og arbejder målrettet på at skabe vækst i det fynske fødevareerhverv. Mads har specielt kompetencer og stor forkærlighed for marketing, salg og forretningsudvikling.

Mark Hauge Østergaard er Digital Manager i Destination Fyn Klyngen, som arbejder med at markedsføre Fyn som turistdestination. Mark bor i Odense med sin hustru og nyfødte datter, hvor han også selv er opvokset. Han har tidligere arbejdet som digital projektleder ved Nørgård Mikkelsen reklamebureau, som Webmaster hos e-mærket og som Web Marketing Manager hos LeBOCK og det er professionelt fodtøj. Mark har derfor stor erfaring med håndtering af digitale projekter herunder mediestrategi, online marketing og weboptimering med fokus på digital forretningsudvikling. Efter arbejdstid, kan man ofte opleve Mark ræse afsted på sin mountainbike gennem de fynske MTB-spor og bakker. Derudover er Mark en ganske habil guitarspiller!

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in