';

Ydelser

Kunde- og markedsanalyse

Har du helt styr på dit marked, dine kunders behov og deres adfærd? Og har du styr på, hvad f.eks. nye digitale muligheder betyder for fastholdelsen af dine kunder og tiltrækningen af nye? Hos Brems & Co. hjælper vi dig med at få nye indsigter til øget vækst.

Vi har mange års erfaring med afdækning af nye behov på tværs af brancher. Vores tilgang er oftest kvalitativ igennem personlige interviews, co-creation workshops, fokusgrupper og observation af adfærd. Vi kombinerer med kvantitative analyser efter behov.

Vores kunder tæller blandt andre:
Læs hvad kunderne siger

Udvikling af ny strategi og forretningskoncepter

Trænger din virksomhed til at tænke i helt nye baner – og få skabt en ny og stærkere strategi, der skaber vækst?

Den hastige udvikling indenfor teknologien og øget pres fra konkurrenter, kræver, at man som virksomhed konstant har fokus på at udvikle og tilpasse sig igennem nye koncepter og services, som tilgodeser markedets behov – men som samtidig passer ind i kerneforretningen.

Hos Brems & Co. hjælper med at udvikle din nye strategi og eksekvere nye koncepter, som sikrer din konkurrencedygtighed. Vores tilgang er bl.a. baseret på Design Thinking principperne, LEGO’s innovationsmodel og Business Model Canvas modellen fra Alex Osterwalder.

Vi afdækker markedet, konkurrenterne, dine kunder, dine medarbejdere og igennem et workshop-forløb – med fokus på både dit forretningskoncept og kommunikationen – udvikler vi sammen jeres nye strategi indeholdende vision, mission, værdier, positionering, forretningskoncept og Value Proposition – 3-4 unikke egenskaber, som gør jer unikke i markedet – samt eksekveringsplan.

Vores kunder tæller blandt andre:

Læs hvad kunderne siger

Udvikling af ny kommunikationsplatform

Når din nye strategi og koncept er på plads, så hjælper Brems & Co. dig med at udvikle og eksekvere en ny kommunikationsplatform inkl. ny visuel identitet, logo og evt. slogan, som fokuserer på lige netop det, som I er unikke til og skal differentiere jer i markedet – med øget lead-generering og salg til følge.

Vi har hjulpet over 60 virksomheder de sidste 5 år med at skabe høje vækst-resultater.

Vores kunder tæller blandt andre:
Læs hvad kunderne siger