';

Ydelser

Kundeindsigter til øget vækst

Har du helt styr på dit marked, dine kunders behov og deres adfærd? Og har du styr på, hvad f.eks. FN’s 17 Verdensmål og de nye digitale muligheder betyder for fastholdelsen af dine kunder og tiltrækningen af nye? Hos Brems & Co. hjælper vi dig med at få nye indsigter til øget vækst.

Vi har mange års erfaring med afdækning af nye behov på tværs af brancher. Vores tilgang er oftest kvalitativ igennem personlige interviews, co-creation workshops, fokusgrupper og observation af adfærd. Vi kombinerer med kvantitative analyser efter behov.

Bæredygtig strategi og konceptudvikling

Trænger din virksomhed til at tænke i helt nye baner – og få skabt en ny og stærkere strategi, der skaber vækst?

Hos Brems & Co. hjælper med at udvikle din nye strategi og eksekvere nye koncepter, som sikrer din konkurrencedygtighed. Vores tilgang er bl.a. baseret på FNs’ 17 Verdensmål, Design Thinking principperne, LEGO’s innovationsmodel og Business Model Canvas modellen fra Alex Osterwalder.

Vi afdækker markedet, konkurrenterne, dine kunder, dine medarbejdere og igennem et workshop-forløb – med fokus på både dit forretningskoncept og kommunikationen – udvikler vi sammen jeres nye strategi indeholdende vision, mission, værdier, positionering, forretningskoncept og Value Proposition – 3-4 unikke egenskaber, som gør jer unikke i markedet – samt eksekveringsplan.

Bæredygtig brand-positionering

Når din nye strategi og koncept er på plads, så hjælper Brems & Co. dig med at udvikle og eksekvere en ny stærk brand- og positioneringsplatform inkl. ny visuel identitet, logo og evt. slogan, som fokuserer på lige netop det, som I er unikke til og skal differentiere jer i markedet – med øget lead-generering og salg til følge.

Vi har hjulpet over 75+ virksomheder de sidste 5 år med at skabe høje vækst-resultater.

Kontakt os

Strategitrappen -
12 trin til succes 

Få tilsendt vores 30 siders gratis e-bog på e-mail og lær, hvordan du bygger et bæredygtigt brand fra strategiske målsætninger til effektmåling. 
DOWNLOAD E-BOG
close-link
12 trin til succes - gratis e-bog