';

Ydelser

Forstå

Hos Brems & Co. hjælper vi med at udvikle din nye strategi og eksekvere nye koncepter, som sikrer din konkurrencedygtighed. Vi har erfaring med over 90 projekter de sidste 6 år – og mange års erfaring med afdækning af nye behov på tværs af brancher.

I fasen “Forstå” afdækker vi i første omgang markedet, konkurrenterne, dine kunder og dine medarbejdere samt udfordrer dig på din egen vision, drømme og ambitioner.

Vores tilgang er oftest kvalitativ igennem personlige interviews, co-creation workshops, fokusgrupper og observation af adfærd. Vi kombinerer med kvantitative analyser efter behov.

Forenkle

Når du har forstået markedet, dine kunder og medarbejdere samt defineret dine ambitioner og drømme igennem vision, mission, ønskede positionering og målgrupper, så starter fasen “Forenkle”.

Igennem et workshop-forløb – typisk over 2 gange – tilpasser vi sammen dit forretningskoncept og den overordnede kommunikation – indeholdende prioritering af produkter og services, dine forretningsmodeller, dine USP’er, slogan, evt. nyt logo og visuel identitet.

Ofte har vi løbende test med kunder, for at sikre, at strategien og kommunikationen rammer plet.

Forstærke

Når din nye strategi, koncept og kommunikationsunivers er på plads, så hjælper Brems & Co. dig med at eksekvere med fokus på øget lead-generering og salg til følge.

Vi udvikler både websites, webshops, online annoncering, brandingfilm, kundefilm, PR, content til SoMe og meget mere. Alt hvad du skal bruge for at blive mere synlig i markedet og skabe salg – og vi følger resultaterne tæt – i samarbejde med dig.

Vi har hjulpet over 90+ virksomheder de sidste 6 år med at skabe høje vækst-resultater. Se vores cases her

Kontakt os

Strategitrappen -
12 trin til succes 

Få tilsendt vores 30 siders gratis e-bog på e-mail og lær, hvordan du bygger et bæredygtigt brand fra strategiske målsætninger til effektmåling. 
DOWNLOAD E-BOG
close-link
12 trin til succes - gratis e-bog