';

Kontakt

Kontakt os
Adresse:
Kochsgade 31D, 5000 Odense C
Telefon nr.:
+45 6025 7572
Send os en e-mail:

OM OS

Brems & Co. er et strategisk marketingbureau, startet op i foråret 2014. Vi hjælper virksomheder med at skabe vækst igennem radikal nytænkning af:

  • nye forretningskoncepter
  • ny kommunikationsplatform

Vores tilgang er forankret i dyb indsigt i forbruger- og kundeadfærd, de nyeste trends, et stærk kommercielt mind-set og mange års erfaring med strategi, konceptudvikling og lanceringer, bl.a. fra førende globale brands og reklamebureauer.

Vores kunder tæller bl.a. Umbraco, Tytex, e-conomic, debitoor, SDU, AdvokatFyn, Great-IT, Micro Matic, Odense Lufthavn, Electrolux, Colourbox, Medisat, Brandts kunstmuseum, Hoppekids, Odense Kommune, MOEF, Welltech, Zjopper, VisitNordjylland, Kerteminde Kommune, FynBus, Odense Sommerevy, Kerteminde Efterskole, Odico m.fl.

Om stifteren, Martin Brems

Martin har været marketingchef for to hurtigt voksende it-selskaber, Netcompany og ALSO Actebis (Børsen Gazelle), har bidraget til at opbygge et nyt reklamebureau, INCLUSIVE, med en tidligere direktør for Kunde & Co. Har arbejdet for en af de største reklamebureauer i Danmark, Nørgård Mikkelsen Reklamebureau. Martin har udviklet nytænkende LEGO koncepter og produkter i hjertet af LEGO’s innovationsafdeling “Future Lab”, gennemført et hav af LEGO koncepttest med børn, været kommercielt ansvarlig for LEGO største produktlancering i 2013: Legends of Chima og været en del af udviklingsholdet bag LEGO’s nye digitale og fysiske produktsatsning; LEGO Dimension i 2015.

VORES TEAM

Martin_Brems
Martin Brems
Strategisk rådgiver og stifter

Mobil: +45 6025 7572
E-mail: martin@brems.dk

Soeren Hvid
Søren Smedegaard Hvid
Advisory Board

Partner, EY

Mads-Asbild
Mads Asbild
Advisory Board

Forretningschef, UdviklingFyn

mark
Mark Hauge Østergaard
Advisory Board

Digital Manager, Destination Fyn