Brems & Co. har formået at skabe en dyb forståelse for både vores forretning og kunder. Det har resulteret i en virkelig god proces og et knivskarpt resultat.

Kim Sneum Madsen

CEO, Umbraco

Opgaven

Umbraco er verdens største Microsoft-baserede open source CMS-system med over 500.000 løsninger over hele verden og et web community på over 250.000 mennesker.

Umbraco ønskede at tilbyde kunderne en betalt udvidelse til deres gratis open source-software og Brems & Co. skulle hjælpe med at validere dette nye servicetilbud.

Derudover ønskede de en undersøgelse af hvordan de kunne få mere succes med salg af konceptet til partnerne.

Samarbejdet med Brems & Co. har været jordnært, implementerbart og er foregået i en super professionel ånd, så man har fået det man har bedt om. God proces.

Kim Sneum Madsen

CEO, Umbraco

Strategien

De to opgaver blev løst gennem interne workshops og omfattende personlige interviews af Umbracos vigtigste globale web-partnere i USA, UK, Holland, Sverige og Danmark.

For at få det mest valide resultat blev interviewene kombineret med en online spørgeskemaundersøgelse blandt 700 web-partnere over hele verden.

Resultatet

Resultatet var udviklingen af en skarpere prismodel, 4 unikke Value Propositions, en tydeligere partner-segmentering og et nyt navn på partnerkonceptet: Umbraco Cloud.

Baseret på de dybdegående kvalitative interviews og online spørgeskema blev der udarbejdet en 160-siders rapport med 5 overordnede anbefalinger til den videre strategi for Umbraco Cloud til øget vækst. En af de 5 anbefalinger omhandlede et behov for en klarere differentiering af konceptet overfor partnerne, både i konceptet, men også i kommunikationen. Derfor blev 3 primære segmenter udarbejdet til Umbraco Cloud-konceptet. For hvert segment blev der udviklet landing pages, flow på webstedet og konceptvideoer.

Dette, sammen med en dedikeret og proaktiv salgsindsats, har over 2 år resulteret i en vækst på 200% af Umbraco Cloud salget – den positive udvikling fortsætter.

Nyt navn

Umbraco Cloud

Value Proposition

– State-of-the-art all-in-one managed hosting
– Built on the strongest .NET community in the world
– Highest degree of CMS flexibility when developing
– Ensures predictability in projects.

Referencefilm

”Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Martin Brems og hans hele team. Salget er markant højere end hvad vi nogensinde har set før, og generelt er der en meget mere proaktiv salgsstrategi i virksomheden i dag.”

Andre brands vi har hjulpet

Skal vi også hjælpe dig? Ring til Martin på 60257572

Send en forespørgsel

Skal vi hjælpe dig med at bygge en stærk markedsposition?

Kontakt os