Vi er meget tilfredse med vores nye strategi, det nye navn, logo, pay-off’et og nye identitet. Vi kan mærke, at det rammer os præcis, som dem vi er – og passer med de ambitioner vi har.

Ole Folmer

CEO, Mobitel

Opgaven

Efter 19 års samarbejde med TDC som TDC Erhvervscenter Odense, ønskede Mobitel, tidligere TDC Erhvervscenter, at starte forfra med både deres branding, kommunikation og kendskabsopbygning – og denne gang uden at have TDC-navnet i ryggen – men med samme produkter og koncepter.

Det har været en fornøjelse at arbejde med Martin og hele hans team hos Brems & Co. De har formået at udarbejde et koncept og en strategi, som vi alle er utroligt glade for og stolte af.

Ole Folmer

CEO, Mobitel

Strategien

Fokusset i opgaven var fra starten af at komme helt tæt på personerne bag virksomheden, kulturen, værdierne og dernæst markedet og kundernes behov.

På B2B markedet er det i dag ekstremt svært at differentiere sig på produkter og services alene – det handler om relationerne og selve strategien og kampagnen

blev derfor bygget på dyb indsigt hos kunder, partnere og virksomheden selv.

Samtidig skulle der udvikles en positionering, et navn og en visuel identitet som både enkelt og effektivt kunne kommunikere Mobitel som en ny – men også etableret – spiller i erhvervsmarkedet.

Resultatet

Det stod ret hurtigt klart hvilken retning og positionering der var oplagt, da Mobitel er de eneste i markedet, der kan levere en totalløsning til erhvervslivet. Det er helt unikt og gør håndteringen af erhvervstelefoni meget mere enkelt for virksomhederne, og det konkrete pay-off ”Gør erhvervstelefoni enkelt” blev omdrejningspunktet i deres nye branding-platform. Mobitel står i dag med en ny stærk visuel identitet og navn, som rammer dem, præcis som de er, og som de er meget stolte af.

Navn & Logo

Navn & Logo

Vision

Vores vision er at sætte nye standarder indenfor erhvervstelefoni

Mission

Vores mission er at gøre erhvervstelefoni enkelt og bekvemt

Positionering

Vi vil være kendt som dem, der gør det enkelt for virksomhederne at håndtere erhvervstelefoni

Value Proposition

– Hardwareløsninger til dine behov
– Abonnementsløsninger til dine behov
– Servicekoncept til dine behov

Slogan

Gør erhvervstelefoni enkelt

Branding movie

Visuelt Design

  • Webdesign
  • Logodesign
  • Branding

Referencefilm

Selve vores position i markedet, har været ret unik. Vi har vundet flere større projekter og vi har fået positioneret os rigtig godt i markedet.

Andre brands vi har hjulpet

Skal vi hjælpe dig med at bygge en stærk markedsposition?

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med at bygge en stærk markedsposition?

Kontakt os