Vi er meget tilfredse med vores nye strategi, navn, logo, pay-off og identitet. Vi kan mærke, at det rammer os præcis, som dem vi er – og passer med de ambitioner vi har.

Ole Folmer

CEO, Mobitel

Opgaven

Efter 19 års samarbejde med TDC som TDC Erhvervscenter Odense, ønskede Mobitel at starte forfra med deres branding, kommunikation og kendskabsopbygning – med de samme produkter og koncepter, men uden TDC-navnet i ryggen.

Det har været en fornøjelse at arbejde med Martin og hele hans team hos Brems & Co. De har formået at udarbejde et koncept og en strategi, som vi alle er utroligt glade for og stolte af.

Ole Folmer

CEO, Mobitel

Strategien

Opgavens fokus lå helt fra start på at komme tæt på personerne bag virksomheden, kulturen, værdierne og derefter markedet og kundernes behov.

På det nuværende B2B marked er det ekstremt svært at differentiere sig på produkter og services alene. Det handler om relationer, og derfor blev selve strategien og kampagnen

bygget på dybe indsigter fra kunder, partnere og virksomheden selv.

Samtidig skulle der udvikles en positionering, et navn og en visuel identitet, som enkelt og effektivt kunne kommunikere at Mobitel var en ny, men etableret, spiller på erhvervsmarkedet.

Resultatet

Den oplagt retning og positionering stod ret hurtigt klart, eftersom Mobitel er de eneste i markedet, der kan levere en totalløsning til erhvervslivet. Det er helt unikt, og gør håndteringen af erhvervstelefoni meget enklere for virksomhederne. Det konkrete pay-off ”Gør erhvervstelefoni enkelt” blev omdrejningspunktet i deres nye branding-platform. Mobitel står i dag med en ny stærk visuel identitet og et navn, som rammer dem, præcis som de er, og som de er meget stolte af.

Navn & Logo

Navn & Logo

Vision

Vores vision er at sætte nye standarder indenfor erhvervstelefoni

Mission

Vores mission er at gøre erhvervstelefoni enkelt og bekvemt

Positionering

Vi vil være kendt som dem, der gør det enkelt for virksomhederne at håndtere erhvervstelefoni

Value Proposition

– Hardwareløsninger til dine behov
– Abonnementsløsninger til dine behov
– Servicekoncept til dine behov

Slogan

Gør erhvervstelefoni enkelt

Branding movie

Visuelt Design

  • Webdesign
  • Logodesign
  • Branding

Referencefilm

Selve vores position i markedet, har været ret unik. Vi har vundet flere større projekter og vi har fået positioneret os rigtig godt i markedet.

Andre brands vi har hjulpet

Skal vi også hjælpe dig? Ring til Martin på 60257572

Send en forespørgsel

Skal vi hjælpe dig med at bygge en stærk markedsposition?

Kontakt os