';

Referencer

Image
``Martin Brems og Brems & Co.’s helt klare styrke i forløbet har været at hjælpe os med både at udfordre og forenkle vores strategi, gøre vores budskaber skarpe og letforståelige - og ikke mindst validere strategien og budskaberne løbende ude hos kunder og medarbejdere. Den proces og tilgang har gjort, at vi i dag står både stærkere og klarere i vores kommunikation overfor såvel kunder og medarbejdere. Alt i alt en virkelig god proces med et godt resultat.”
Niels-Erik Haug-Larsen

Adm. direktør, Erhvervshus Fyn
Image
”Igennem en intensiv proces udviklede Martin og hans team på kort tid en vision, mission og værdisæt. En proces som vi selv havde været i gang med i 1 ½ år men ikke var kommet i mål med. Vi bruger værdierne rigtig meget – både i vores salg til nye kunder og i vores rekrutteringsproces. Samarbejdet har været super godt, og jeg kan varmt anbefale Brems & Co.”
Kasper Andersen

CEO & co-founder, YOYO Global Freight
Image
“Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Martin Brems og hele hans team. Martin's evne til at komme ind til kernen af vores forretning, udfordre os og derfra skabe en stærk marketingplatform for vækst, har været fantastisk og årsagen til, at vi har nået de resultater, som vi har i dag. Mine bedste anbefalinger.”
Ole K. Neckelmann

Co-founder & Commercial Director, Trivision
Image
“Samarbejdet med Martin Brems fra Brems & Co. og hele hans team har været outstanding. Simpelthen fantastisk. 14 dage efter vi havde lanceret Tech Town Odense kampagnen var vi blown-away af interesse. Her 3 måneder efter lancering, er vi ca. 8-12 måneder længere fremme, i forhold til måden vi normalt havde arbejdet på. Det havde vi på ingen måde regnet med. Jeg kan varmt anbefale Brems & Co.”
Susanne Blix

Udviklingsdirektør, BoligGruppen A/S
Image
“Vi er meget tilfredse med vores nye strategi, det nye navn, logo, pay-off’et og nye identitet. Vi kan mærke, at det rammer os præcis som dem vi er – og passer med de ambitioner vi har. Det har været en fornøjelse at arbejde med Martin og hele hans team hos Brems & Co. De har på kort tid formået at komme helt tæt på vores forretning og ambitioner, markedet og kunderne - og kogt det ned til noget, som vi er meget stolte af at bringe til markedet.”
Ole Folmer

CEO, Mobitel
Umbraco
“Umbraco har i foråret 2016 benyttet Martin Brems hos Brems og Co. til at blive skarpere på vores Value Proposition, forretningsmodel og partnerprogram. Dette igennem både kvantitative og kvalitative globale kundeanalyse og facilitering af workshops. Såvel proces som produkt er blevet virkeligt godt. Jeg kan med fynd og klem anbefale Brems & Co.”
Kim Sneum Madsen

Chief Friend Maker, Umbraco
Image
``Martin Brems fra Brems & Co. har i en periode på 4 måneder og igennem et intenst forløb hjulpet KUBO Robotics med at udvikle vores globale marketingstrategi for salg til hele verden, med udgangspunkt i tæt dialog og observation med børn og lærer og interne workshops. Ikke bare har det været særdeles lærerigt og gavnligt for hele virksomheden, men på det personlige plan er Martin Brems et fantastisk menneske at bruge tid sammen med. Mine varmeste anbefalinger herfra``
Tommy Schou Lund Otzen

CEO, KUBO Robotics
Image
``Martin er yderst kompetent og har til hvert møde bogstaveligt talt boblet af energi for at hjælpe os med at udvikle og forbedre Novataris' strategi. Han udfordrer alt og finder hurtigt ind til selve kernen. Gennem strukturerede kunde- og medarbejderanalyser samt workshops blev vores strategi krystalliseret og forfinet. Vi har nu fået udviklet et nyt strategisk fundament sammen med en stærk vision, som taler ind til både kunder, medarbejdere og stakeholders. Vi er meget tilfredse med resultatet, og jeg kan varmt anbefale Martin til alle der har brug for at få en mere fokuseret strategi, en ny stærk vision og en tydeligere kommunikationsplatform``
Mikael Nordgren

Partner, Novataris
Image
“Vi søgte efter et strategisk marketingbureau, som med sikker hånd og stor ekspertise kunne føre os igennem vores strategi-proces. Vi var ikke i tvivl om, at det var Martin, der skulle løfte opgaven for os. Han udstrålede stor viden, erfaring, sikkerhed og havde sat sig grundigt ind i vores virksomhed inden første møde. Martin er 100% dedikeret, fair og leverer til tiden. Vi har været meget tilfredse med Martins indsats og kan varmt anbefale ham til andre”
Pia Bastrup Poulsen

Marketingchef, Tytex
Image
“Igennem interviews, analyser og workshops har Brems & Co. virkelig formået at både udfordre, nytænke og skabe en fælles retning, ny vision og kommunikationsplatform for højskolen. Martin og hans team har formået at holde fokus og holde os til ilden, når vi trængte til det og var ikke bleg for at sige, når vi tog fejl. Det var det, vi havde brug for. Jeg kan varmt anbefale Martin Brems og hans team til andre som ønsker at få udfordret og nytænkt sin forretning og kommunikation”
Rune Aavang Jensen

Kommunikationsansvarlig, Nordfyns Højskole
Image
“For at få en bedre indsigt i, hvorfor H.C. Andersen Julemarkedet oplever fremgang, valgte Odense Kommune at bestille en bruger- og interessentanalyse. Denne opgave påtog Brems & Co. sig. Samarbejdet med Brems & Co. har været præget af en rigtig god dialog og fleksibel fremdrift, ligesom analyserapporten har givet os mange brugbare nedslagspunkter i forhold til områder, hvor vi enten skal nytænke og fastholde. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet”
Henrik Kragh

Kulturkonsulent, Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen
Fynsk-Erhverv
“Martin Brems har været en særdeles inspirerende og kompetent sparringspartner i processen frem til Fynsk Erhvervs ’Strategi 2020’. Han bidrager med såvel indsigt som udsyn og går ikke af vejen for at udfordre os undervejs. Det er absolut værdiskabende og baner vejen for de bedste beslutninger.”
Jytte Reinholdt

direktør, Fynsk Erhverv
Reflect team
“Martin, du er en sand iværksætter. Og jeg har tænkt på, hvor modig og vedholdende du er på baggrund af dine faglige vurderinger. Du har siden vores første møde holdt fast i den psykologiske del af reflect/team – og det virkede bare helt fantastisk i Stockholm. Folk kom tilbage med kollegaer for at høre det igen igen. Det vakte forundring og drøftelser ud over det forventede. Tak for dit mod og din krøllede hjerne.”
Gitte Nothlev

direktør, reflect/team
E-conomic
“Den unikke kombination af stærke analytiske og samtidig nytænkende og kommercielle kompetencer, ser man sjældent. På den baggrund var det oplagt for os at bruge Martin Brems (Brems & Co.) til at få nyt indspark til, hvordan vi vækster vores svenske marked og får fat i flere af de svenske iværksættere. Meget professionel og mine varmeste anbefalinger.”
Jeppe Schrøder

Lead Generation Manager
Image
“Jeg har med stor fornøjelse brugt Brems & Co., Martin Brems, til markedsanalyse, udarbejdelse af forretningsplan for en anden kunde samt strategisk afdækning. Alle opgaver er løst særdeles kompetent og til ubetinget tilfredshed. Martin er en udsøgt sparringspartner og tillige særdeles behagelig at arbejde sammen med. Det er således ikke sidste gang, jeg har benyttet Brems & Co. som konsulenter.”
Ronnie Hansen

Head of development, Odense&Co.
HCA-airport
”I forbindelse med afdækningen af det private og erhvervsmæssige potentiale for Hans Christian Andersen Airport og deraf strategiske anbefalinger, har vi brugt Brems & Co. Det har været en fornøjelse at arbejde med jer i hele processen. Vi har følt os i gode hænder fra første møde, og leverancerne har altid overholdt deadlines og blevet leveret med kvalitet”.
Christian Berg

Lufthavnsdirektør
Sommer-revy
“Jeg har med største fornøjelse brugt Brems & Co. som konsulentvirksomhed i forbindelse med en større omlægning af min forretningsstruktur. Det har været super behageligt og professionelt at arbejde sammen med Martin Brems, der hele vejen har udvist overskud og en meget pragmatisk tilgang til opgaverne. Det kan i den grad anbefales at arbejde med Brems & Co. Hurtig, ordentlig og kompetent.”
Lars Arvad

Revydirektør
Hoppekids
“Martin arbejder meget professionelt, han er vidende og altid utroligt velforberedt og bidrager engageret med hele hans viden. Mine varmeste anbefalinger.”
René Stenvang

Direktør og ejer
Image
“Martin var med til at udvikle Zjopper’s koncept, forretningsmodel og kommunikation. Vi har nu en overordnet plan, som vi arbejder videre med. Vi kan kun anbefale Martin’s kompetencer. Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Martin.”
Morten Kornelius

Adm. direktør
MOEF
”Martins arbejde med strategiplanen har været en rigtig stor hjælp for MOEF. Vores bedste anbefalinger til Martin Brems, som er velbevandret i det strategiske arbejde samt imødekommende, fleksibel og nede på jorden på det personlige plan.”
Michael Trøst

Partner og direktør
Image
“Martin er utrolig behagelig og professionel at arbejde sammen med. Hans analyse- og strategiarbejde gjorde os både klogere, mere oplyste og leverede håndgribelige anbefalinger til forbedringer af vores indsats.”
Mads Dambo

Direktør
Danfoss
“Martin er en utrolig behagelig fyr. Kvalitetsbevidst og professionel. Jeg kan kun give Martin mine bedste anbefalinger” (ref. via Nørgård Mikkelsen)
Glenn Kristiansen

Global Marketing Director
SPIS! Odense
”Martin gjorde en kæmpe indsats for at perfektionere SPIS! og han bidrog blandt andet med strategiske markedsanalyser, en gennemarbejdet forretningsplan, brugbare kunde- og trendundersøgelser, en overordnet markedsføringsplan, og meget, meget mere. Brems & Co. er topprofessionelle og seriøse, ingen tvivl om det. Endnu mere prisværdigt er det, at Martin altid er begejstret og behageligt selskab, som gør selv det tungeste regneark til en indbydende lille sag.
Tine Gudrun Petersen

Festivaldirektør, SPIS! Odense Food Festival
Micro Matic
“Martin har de seneste 3 måneder lavet en indgående, vanskelig og tidskrævende markedsanalyse blandt vores største kunder i Europa. Processen har fra de allerførste møder været snorlige fra Martins side og vi er nu i besiddelse af en virkelig solid og brugbar rapport, som også har givet os et vigtigt indblik i nogle uventede forbedringsområder. Hans altid positive væsen, nysgerrighed, forretningsforståelse og oprigtige interesse i vores virksomhed har afgjort haft en væsentlig positiv effekt på resultatet af opgaven. Jeg kan på varmeste anbefale Martin som samarbejdspartner!”
Mads Asbild

marketingchef, Micro Matic
Damixa
“Martin er god til at forstå sine kunders udfordringer og ønsker. Meget professional, dygtig og kreativ at arbejde sammen med – og udfordrer altid dine standpunkter og holdninger. Jeg har været meget tilfreds med at arbejde sammen med Martin.” (ref. via Nørgård Mikkelsen)
Kim Kenlev

Adm. direktør
Netcompany
“Martin er altid 100% dedikeret til det han laver – og er ydermere hårdtarbejdende. Han er excellent til facilitere og udvikle nye strategier og koncepter. Mine varmeste anbefalinger” (ref. via Netcompany)
André Rogaczewski

Adm. direktør og partner
Bureau Veritas
“Martin har den gode – og lidt usædvanlige – kombination, at han både er innovativ og kreativ men samtidig struktureret, punktlig og resultatorienteret. I kampagnemæssig henseende er det altafgørende, at såvel kreativitet og timing (punktlighed) følges ad, samt at implementering og målrettethed sker effektivt. Jeg kan kun give ham mine allerbedste anbefalinger.” (ref. via INCLUSIVE)
Tomas Jørgensen

Marketing Manager
Epson
“Martin er altid skarp og har et enormt drive. Martin og jeg arbejdede meget tæt sammen, og han voksede EPSON forretningen med over 150%. Han er en af de mest engagerede og dedikerede personer, jeg har arbejdet sammen med. Mine bedste anbefalinger.” (ref. via ALSO Actebis)
Henrik Koska

CEO, Netsolutions (tidligere EPSON)
Also Actebis
“Martin er en meget handling-orienteret og entusiastisk person. Denne entusiasme kombineret med gode business skills og en god portion humor, gjorde Martin succesfuld i et meget svært og komplekst job!”
Lars Christensen

Senior Marketing Manager, DELL (tidligere Actebis)

Kontakt os

Strategitrappen -
12 trin til succes 

Få tilsendt vores 30 siders gratis e-bog på e-mail og lær, hvordan du bygger et bæredygtigt brand fra strategiske målsætninger til effektmåling. 
DOWNLOAD E-BOG
close-link
12 trin til succes - gratis e-bog