200% vækst

”Vi har fordoblet vores omsætning, og Umbraco Cloud har oplevet en stigning på 200% i omsætning igennem brug af processen fra Strategitrappen®. Mine bedste anbefalinger."

Kim Sneum Madsen
CEO, Umbraco

Læs hele casen her

4-dobling af leads

”Efter det første år med et forløb med Strategitrappen® har vi en +60% vækst, og vi ser en betydelig fordobling af antallet af solgte licenser. Mine bedste anbefalinger.”

Ole K. Neckelman
CCO & co-founder, TriVision

Læs hele casen her

65% vækst

”Samarbejdet omkring vores
rebranding har været utrolig godt og professionelt. Strategitrappen® er en super proces, og alle I teamet er søde og kompetente. De største anbefalinger.”

Brian Jakobsen
CEO, Customers 1st

Læs hele casen her

25% vækst

"Brems & co. har en særlig evne til at facilitere og udvikle nytænkende strategier og kommunikationskoncepter. Vi glæder os til mange flere år sammen. Mine bedste anbefalinger herfra."

Frank Max Laursen
CEO, Micro Technic

Læs hele casen her

Målrettet

“Brems & Co. har hjulpet os med at definere en klar kommunikationsstrategi overfor virksomhedernes beslutningstagere. Mine bedste anbefalinger”

Troels Christensen
CEO, Toyota Material Handling Danmark

Læs hele casen her

Outstanding

”Vi fik en plan for, hvordan vi skulle tilgå markedet, og det var fuldstændig outstanding sammenlignet med, hvad vi havde tænkt selv og aldrig set i branchen før.””

Susanne Blix
Udviklingsdirektør, Boliggruppen

Læs hele casen her

Styrket image

“Brems og Co. har på kort tid formået at komme helt tæt på vores forretning, marked, og kunder - og kogt det ned til noget, som vi er meget stolte af at bringe til markedet”

Ole Folmer
CEO, Mobitel

Læs hele casen her

200% vækst

“Martin fra Brems & Co. er yderst kompetent og har til hvert møde bogstaveligt talt boblet af energi for at styrke vores brand. En vækst på 200% på 3 år siger det hele. Mine bedste anbefalinger.” 

Mikael Nordgren
CEO & Partner, Novataris

Læs hele casen her

Værdiskabende

“Brems & Co. har været en særdeles inspirerende og kompetent sparringspartner i processen frem til Fynsk Erhvervs Strategi 2020. Udfordrende tilgang og baner vejen for de bedste beslutninger.”

Jytte Reinholdt
CEO, Fynsk Erhverv

Meget professionel

"Den unikke kombination af stærke analytiske og samtidig nytænkende og kommercielle kompetencer, ser man sjældent. Meget professionel og mine varmeste anbefalinger.”

Jeppe Schrøder
CMO, e-conomic

Nytænkende

“Martin Brems fra Brems & Co. er altid 100% dedikeret, i det han laver og er ydermere hårdtarbejdende. Han er excellent til facilitere og udvikle nye strategier og koncepter. Mine varmeste anbefalinger.”

André Rogaczewski
CEO, Netcompany

Dedikerede

“Brems og Co. er 100% dedikeret, fair og leverer til tiden. Vi har været meget tilfredse med deres indsats og kan varmt anbefale Brems og Co. til andre”

Pia Bastrup Poulsen
CMO, Tytex