Vores historie

Siden 2014 har Brems & Co. hjulpet over 100+ virksomheder og organisationer, blandt andet Umbraco, YOYO Global Freight, e-conomic, Micro Matic, Plus Pack, Esoft, Mobitel, KUBO Robotics, WaterRower og mange flere med at skabe vækst gennem udvikling og nytænkning af branding strategier og forretningskoncepter baseret på dybe kunde- og markedsindsigter.

Brems & Co. er stiftet af Martin Brems, tidligere marketingchef hos Netcompany, kontaktchef på bureauer i både København og Odense – og sidst hos LEGO som en del af ledelsen i LEGO’s innovationsafdeling Future Lab.

Kunne du tænke dig at blive inspireret og udfordret på din strategi og dit brand? Så book et uforpligtende møde med os her.

Martin Brems
Brand & Business Strategist & Founding Partner
+45 60 25 75 72
mb@brems.dk

Presse - Deres ord, ikke vores...

1. Vi er ambitiøse

Hos Brems & Co. går vi altid ind i et projekt med en vinder-tilgang. Vi ønsker at vinde sammen med jer, og gøre en forskel for jeres forretning. Vi stiller altid høje krav til os selv og vores samarbejdspartnere og er meget kvalitetsbevidste under hele processen.

Vi arbejder ud fra en visionær tilgang, og sætter altid ambitiøse mål for os selv og vores kunder, fordi vi ved, at det skaber de bedste og stærkeste resultater.

2. Vi udfordrer

Hos Brems & Co. lægger vi særlig vægt på at udfordre vores egen og vores kunders tankegang. Vi tror på, at de bedste og stærkeste resultater kommer af at turde tænke ud af boksen og skubbe til normerne.


Vi trækker på en stor erfaring fra en lang række brancher og ved derfor også, hvad det kræver for at skille sig ud på markedet.

3. Vi er empatiske

For at skabe et stærkt samarbejde er det vigtigt for os at skabe en personlig og tæt relation til vores kunder. Vores kunder er aldrig “bare” en kunde, og når vi går ind i et projekt, er vi passioneret hele vejen og investerer os selv og vores tid udover det sædvanlige.


Vi lægger stor vægt på ikke blot at forstå vores kunder, men også vores kunders kunder, først og fremmest – så vi kan gøre jeres forretning og brand endnu mere stærk og succesfuld.

4. Vi er transparente

Man kommer længst med ærlighed, når man skal skabe unikke og stærke brands. Vi vægter en direkte og ærlig kommunikation meget højt, så vi sammen kan skabe et stærkt og solidt samarbejde, hvor I kan føle jer tilpasse og i sikre hænder, når vi sammen arbejder på at styrke jeres brand og forretning.

5. Vi er professionelle

Hos Brems & Co. lover vi, at I får et topprofessionelt samarbejde med høj faglighed og struktur – og vi leverer, hvad vi lover. Vi lover jer også en proces, hvor vi går til projektet med en glad og positiv tilgang, hvor der også er plads til sjov.

Vores Team

Vi er et team af dygtige fuldtids- og deltidsmedarbejdere samt freelancere,
som hver dag arbejder på at gøre en forskel for vores kunder.

Skal vi hjælpe dig med at bygge en stærk markedsposition?

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med at bygge en stærk markedsposition?

Kontakt os