Vores historie

Brems & Co. hjælper virksomheder og organisationer med at skabe vækst gennem nytænkning og udvikling af nye strategier, forretningskoncepter og branding-platforme baseret på dybe kunde- og markedsindsigter.

Siden 2014 har vi hjulpet 120+ danske og internationale brands såsom Toyota Material Handling, Umbraco, Micro Technic, Destination Fyn, Odense Lufthavn, VisitOdense, Odense Kommune, Erhvervshuse Fyn, Kunstmuseum Brandts, YOYO Global Freight, e-conomic, Micro Matic, esoft AB, Mobitel, WaterRower GmbH og mange flere med at skabe vækst gennem vores egen-udviklede “Strategitrappen® – 12 trin til vækst”

Brems & Co. er stiftet af Martin Brems, som er tidligere marketingchef hos Netcompany, kontaktchef på bureauer i København og Odense og en del af ledelsen i LEGO’s innovationsafdeling Future Lab.

Kunne du tænke dig at blive inspireret og udfordret på din strategi og dit brand? Så book et uforpligtende møde med Martin her.

Martin Brems
Brand Strategist & Founder
+45 60 25 75 72
[email protected]

Presse - Deres ord, ikke vores...

1. Vi er ambitiøse

Hos Brems & Co. går vi altid ind i et projekt med en vinder-tilgang. Vi ønsker at vinde sammen med jer, og gøre en forskel for jeres forretning. Vi stiller altid høje krav til os selv og vores samarbejdspartnere, og vi er meget kvalitetsbevidste under hele processen.

Vi arbejder ud fra en visionær tilgang, og sætter altid ambitiøse mål for os selv og vores kunder, fordi vi ved, at det skaber de bedste og stærkeste resultater.

2. Vi udfordrer

Hos Brems & Co. lægger vi særlig vægt på at udfordre vores egen og vores kunders tankegang. Vi tror på, at de bedste og stærkeste resultater kommer af at turde tænke ud af boksen og skubbe til normerne.

Vi trækker på en stor erfaring fra en lang række brancher og ved derfor også, hvad det kræver for at skille sig ud på markedet.

3. Vi er empatiske

For at skabe et stærkt samarbejde er det vigtigt for os at skabe en personlig og tæt relation til vores kunder. Vores kunder er aldrig “bare” en kunde, og når vi går ind i et projekt, gør vi det med passion og investerer os selv og vores tid udover det sædvanlige.

Vi lægger stor vægt på ikke blot at forstå vores kunder, men også vores kunders kunder. På den måde gør vi jeres forretning og brand endnu stærkere.

4. Vi er transparente

Man kommer længst med ærlighed, når man skal skabe unikke og stærke brands. Vi vægter en direkte og ærlig kommunikation meget højt, så vi sammen kan skabe et stærkt og solidt samarbejde, hvor I kan føle jer tilpasse og i sikre hænder, når vi sammen arbejder på at styrke jeres brand og forretning.

5. Vi er professionelle

Hos Brems & Co. lover vi, at I får et topprofessionelt samarbejde med høj faglighed og struktur – og vi leverer, hvad vi lover. Vi lover jer også en proces, hvor vi går til projektet med en glad og positiv tilgang, hvor der også er plads til sjov.

Vores Team

Vi er et team af dygtige fuldtidsmedarbejdere, deltidsmedarbejdere og freelancere, som hver dag arbejder på at gøre en forskel for vores kunder.

Skal vi hjælpe dig med at bygge en stærk markedsposition? Ring til Martin på 60257572

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med at bygge en stærk markedsposition? Ring til Martin på +4560257572

Send din forespørgsel