Fantastisk at se Mads Nipper arbejde med bæredygtighed

Martin Brems forlod Lego for at kaste sig over marketingbranchen, og i dag er han selvstændig med strategi- og marketingbureauet Brems & Co.

Af Jens Bertelsen, Børsen., 27. august 2018

Det første, jeg læser om morgenen

Jeg starter altid med at tjekke for nye e-mails og særligt Fyens.dk og Børsen med morgenens nyhedsoverblik – dernæst TV 2’s nyhedsapp. Og et kort kig på notifikationer på de sociale medier.

Det hører jeg

Jeg lytter ofte til P1 Public Service fra kl. 10-11, hvor jeg selv har den store fornøjelse at være med i panelet en-to gange om måneden. På mine løbe- eller cykelture lytter jeg til podcasts, en del Elektronista om alt det nyeste indenfor tech – men også andre indenfor tech og marketing.

Det ser jeg, når jeg vil underholdes

Jeg er lidt af en film- og serienørd, men er også til dokumentarfilm og bruger Netflix en del, dog mest i de mørke vintermåneder.

Dem følger jeg

Fast Company, Wired og Harward Business Review. Ideo-grundlægger Tim Brown, Martin Lindstrøm og Mads Nipper holder jeg et særligt øje med. Sidstnævnte arbejdede jeg sammen med i Lego, og det er fantastisk at se Mads og Grundfos arbejde så synligt og visionært med at fremme bæredygtighed.

Det læser jeg

Jeg har endelig fået læst “Stå fast” af Svend Brinkmann. Det er en fantastisk bog om at stå mere fast i en accelererende selvudviklingskultur, hvor Brinkmann – med et glimt i øjet – opfordrer til at tage nej-hatten mere på og ikke altid hoppe med på den nyeste bølge. Bogen har inspireret mig til at tage nogle vigtige strategiske beslutninger i mine egne virksomheder.

Det oplever jeg

I Odense og på Fyn er der sket et gigantisk boom i kulturelle oplevelser, så man behøver næsten ikke at køre uden for øen. Den nye spændende Heartland Festival, Tinderbox, HCA festivals, Spis Odense Food Festival og Odense Sommerrevy er blot nogle af de succeser, som jeg også selv deltager aktivt i.

Favoritapp

Linkedin bruger jeg flere gange dagligt til at blive inspireret og skabe nye relationer.

Læs hele artiklen her: https://borsen.dk/nyheder/generelt/fantastisk-at-se-mads-nipper-arbejde-med-baeredygtighed-1conh

uncode-placeholder