1. april 2024

Brems & Co. fejrer 10 års jubilæum

D. 1. april 2014 startede Brems & Co. I den forbindelse inviterer vi til en uformel sammenkomst i vores nye lokaler i Odense.

24. januar 2024

Velkommen til CB Group som ny kunde hos Brems & Co.

Over de næste måneder skal vi udvikle en ny strategi- og brandplatform og konkret handlingsplan, som skal indfri deres store drømme, mål og ambitioner.

25. januar 2024

Trends for Branding i 2024? Her er 3 bud.

Udforsk de seneste branding trends i 2024 med strategisk rådgiver Martin Brems, der dykker ned i ægte kommunikation, bæredygtighed, og AI's transformative rolle i branding.

26. oktober 2023

Sådan opnår du den perfekte pitch (næsten)

Hør rådgiver Martin Brems’ egne erfaringer fra hans seneste klumme i Erhverv+, hvor du får 5 gode råd til din næste pitch.

23. oktober 2023

Velkommen til BORCH Advokater som ny kunde hos Brems & Co.

Med udgangspunkt i Strategitrappen® skal vi hjælpe BORCH Advokater med at bygge det strategiske fundament for deres store vækstambitioner.

22. september 2023

Customers 1st fik 65% vækst på blot 8 måneder efter relancering

I januar 2022 kom den hastigt-voksende SaaS virksomhed, Servicepos, til Brems & Co. med et ønske om re-branding 2.0 proces med fokus på at øge væksten.

11. september 2023

Danske Toyota Material Handling går forrest i Europa med salg af automatisering af lager og logistik

Ved at finde frem til den reelle værdiskabelse ved salg og markedsføring af deres nye teknologi til automatisering lykkedes det at skabe fornyet vækst.

21. august 2023

Branding er ikke dit logo – men dit reason why

Hvad er de typiske faldgruber, når en virksomhed skal ud i en re-branding proces? Hør branding-rådgiver Martin Brems’ egne erfaringer fra hans seneste klumme i Erhverv+.

15. august 2023

Velkommen til VUC Erhverv som ny kunde hos Brems & Co.

Hvordan sælger man efteruddannelse til virksomheder igennem en mere formålsdrevet og værdiskabende tilgang? Det glæder vi os til at hjælpe VUC Erhverv med de næste par……