';

Ambitiøs og innovativ praktikant med interesse for strategi og marketing søges

Brems & Co. søger en skarp og analytisk studerende som brænder for at gøre en forskel, og som kunne tænke sig at bruge sine evner og udvikle sig indenfor strategi, innovation og marketing med digitalt fokus. Start senest 1. februar 2021. 

Dine arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne vil omfatte deltagelse i workshops, udarbejdelse af analyser, udvikling af nye strategier og koncepter, videreudvikling af website og diverse salgs og marketingaktiviteter, herunder SoMe content, nyhedsbreve og online marketing. 

Din profil
Som person er du ambitiøs, selvkørende, udadvendt og har god energi. Du tænker kommercielt, har æstetisk sans og stiller dig ikke tilfreds med hvad som helst. Dansk skrift og tale på modersmål-niveau samt kendskab til PowerPoint og Excel er et must. Kendskab til Mailchimp og WordPress er et plus. 

Vi forestiller os, at du er ved at færdiggøre en kommerciel bachelor- eller kandidatgrad. Vi er åbne over for praktikperioder på 3-6 måneder. 

Vores kultur er åben, ligetil og high-performance baseret, og vi er drevet af 5 stærke værdier: Vi er Ambitiøse, Vi Udfordrer, Vi er Empatiske, Vi er Transperante, Vi er Professionelle. 

Har du spørgsmål, kan du kontakte projektleder Christine Seligmann på cs@brems.dk eller på tlf. 30534642. 

Din motiverede ansøgning, CV, eksamensbeviser samt eventuelle referencer sendes til cs@brems.dk senest 1. november. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Brems & Co. er et internationalt strategisk og digitalt marketingbureau beliggende i hjertet af Odense. Vi har siden 2014 hjulpet 100+ kunder med at skabe vækst igennem udvikling af nye marketing- og branding strategier, produkt- og forretningskoncepter, nytænkende marketingkampagner, der skaber salg og udvikling af bl.a. film, websites, online marketing kampagner og SoMe content. Læs mere på www.brems.dk 

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in

Kontakt os

Strategitrappen -
12 trin til succes 

Få tilsendt vores 30 siders gratis e-bog på e-mail og lær, hvordan du bygger et bæredygtigt brand fra strategiske målsætninger til effektmåling. 
DOWNLOAD E-BOG
close-link
12 trin til succes - gratis e-bog