';
Vi arbejder med FN’s Verdensmål

Vores vision i Brems og Co. bygger på “At inspirere og hjælpe vores kunder med at skabe et bæredygtigt brand der skaber vækst”. Derfor har vi som en naturlig del også integreret verdensmål 8.1 og 12.6 i vores arbejdsgange, og rådgiver andre om, hvordan de kan bruge FN’s verdensmål.

Verdensmål nr. 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst

Hos Brems & Co. arbejder vi med delmål 8.1, som handler om at skabe bæredygtig økonomisk vækst. Vi har fokus på, at økonomien løber rundt på bæredygtig vis. Bæredygtig økonomi er et vigtigt aspekt for at skabe arbejdspladser og anstændige jobs, der kan komme mennesker til gode og øge livskvaliteten. Vi tror på, at man ikke kan hjælpe andre, før det økonomiske fundamentet er på plads – og først derefter er det muligt at fokusere på de sociale og økologiske aspekter i forretningen.

Verdensmål nr. 12: Ansvarligt forbrug og produktion

Hos Brems & Co. arbejder vi med delmål 12.6, som handler om at motivere virksomheder til at agere bæredygtigt. Det er en kendsgerning, at klimaforandringerne vil få konsekvenser for kloden i fremtiden. Det er derfor vigtigt at behandle de begrænsede ressourcer med respekt, og tænke ind i forretningen, hvordan man kan forbruge og producere på den mest bæredygtige måde. Vi rådgiver og tilskynder vores kunder til at håndtere deres ressourcer mere effektivt og mindske spild, samt integrere bæredygtighed i kerneforretningen.

Kontakt os

Kontakt os

Strategitrappen -
12 trin til succes 

Få tilsendt vores 30 siders gratis e-bog på e-mail og lær, hvordan du bygger et bæredygtigt brand fra strategiske målsætninger til effektmåling. 
DOWNLOAD E-BOG
close-link
12 trin til succes - gratis e-bog