Topkarakterer til Brems & Co. i kundeanalyse

Alle vores kunder vil anbefale Brems & Co. mens projektledelse og udbytte får 4,9 ud af 5.

Af Emilie Reffstrup, Brems & Co., 7. april 2021

Net Promoter Score
Hos Brems & Co. lever vi af tilfredse kunder, og ifølge vores seneste tilfredshedsanalyse har vi fået en Net Promoter Score på 100, hvilket er maksimum score – hvilket vi er meget stolte af! I vores undersøgelse har stort set alle vores kunder givet os en samlet karakter på 10 ud af 10, hvilket betyder at de alle vil anbefale Brems & Co. Det tager vi som en stor tillidserklæring.

”Martins strategiske tilgang samt kreativitet, skaber tilsammen resultater ud over det sædvanlige”

Udbytte
I forhold til udbytte har vi fået en samlet vurdering på 4,9 ud af 5. Vi bestræber os altid på at udfordre vores kunder, give dem en klart defineret proces og et udbytte som skaber resultater. Derfor er vi glade for at det netop også er disse ting som vores kunder nævner i vores undersøgelse.

” Vi fik en utroligt nærværende, positiv, grundig og udfordrende indsats - og det gav et rigtig godt resultat!”

Projektledelse
I projektledelse har vi ligeledes fået en samlet vurdering på 4,9 ud af 5. Vores processer styres igennem vores Strategi-trappe ©, som er en model udviklet af os på baggrund af 7 års arbejde med over 100 virksomheder og organisationer. Modellen består af 3 faser, hvori vi i fællesskab med virksomhederne forstår, forenkler og forstærker deres strategi, brand og koncept.

”Ingen slinger i valsen og en 100% tilrettelagt proces.”

Martin Brems
Vores stifter Martin Brems får både faglig og personlig positiv feedback af vores kunder. På det personlige plan bliver Martin beskrevet som positiv, nærværende og engageret. Han får især ros for hans dedikerede og vedholdende tilgang til sit arbejde. Martin får også ros for hans faglighed, og vores kunder beskriver ham som analytisk stærk og en god kommunikatør. Særligt hans fokus på kundens behov og evne til at udfordre bliver fremhævet. Spørger man kunderne hvad der får Brems & Co. til at skille sig ud, er det tydeligt at Martin Brems personlige og faglige kvaliteter skaber værdi:

”Martin adskiller sig fra alle andre fordi han har reel forretningsindsigt og derefter skaber reel kundeindsigt! Alle andre kører udelukkende på indefra-ud og mavefornemmelser når de arbejder med kampagner. Martin er strategisk som ingen anden!”

Martin mener selv at den høje kundetilfredshed skyldes at kunden altid er fokus:

”Stærke relationer er en af grundstenene hos Brems & Co. Du kan ikke “flytte” virksomheder og brands, før du har fået en dyb forståelse af forretningen og personerne bag. Derfor er det vigtigt for mig altid at arbejde fokuseret og professionelt med stærk fokus på relationen. Du er aldrig bedre end dit sidste projekt.”

Hvis du sidder som virksomhed og gerne vil høre mere om, hvordan Brems & Co. kan hjælpe dig, så skriv til Martin Brems på [email protected] eller ring på 60 25 75 72.