Tech Town Odense

BoligGruppen lancerer Tech Town Odense: Odenses svar på kødbyen i København – for tech virksomheder. Brems & Co. har stået for strategi og kampagnekoncept.

Tech-virksomhedernes ”Kødby” eller et ”SOHO” for tech-virksomheder

Visionen med Tech Town Odense er at skabe et nationalt anerkendt tech-område, som skal bidrage til, at regionale Scale-up techvirksomheder bliver til internationale succeser. Visionen og det nye samarbejde er udviklet i tæt samarbejde med områdets Tænketank (Tænketanken Nexus), hvor flere prominente erhvervspersonligheder i Odense er med. Bag koncept og kampagne, som skydes i gang den 7. maj, står Brems & Co. med Martin Brems i spidsen.

Lejerne og deres medarbejdere skal føle sig hjemme, når de tager på arbejde, det vil BoligGruppen bl.a. sikre via en hyggelig personalecafé, loungemiljøer med lyst og råt interiør. Mellem bygningerne vil der være grønne friarealer, cykelstier og mulighed for udendørs aktiviteter.

En række erhvervsejendomme på Stærmosegårdsvej, Billedskærervej og Klokkestøbervej danner rammen for det nye fællesskab, som går under navnet ”Tech Town Odense” – home for tech stars. Tech Town Odense kommer således til at bestå af en klynge af arkitektonisk forskelligartede erhvervsejendomme, herunder også nogle nye ejendomme, hvoraf byggeriet af den første kontorejendom på 2.600 m2 er påbegyndt. Denne kontorejendom er tegnet af Tegnestuen Mejeriet, og vil stå klar til indflytning allerede i foråret 2020.

Tech Town Odense omfatter i dag 4 udlejede ejendomme med i alt 16 lejere, og området vil blive udbygget med 2-3 nye ejendomme.

Tech Town Odense vil løbende blive suppleret med diverse services og samarbejder, som udvikles og skabes i samarbejde med bl.a. Tænketanken Nexus og lejere selv, og det er vores forventning, at vi sammen får skabt et område med en stærk identitet og et dynamisk hjemsted for tech-virksomheder.

Video om Tech Town Odense

uncode-placeholder