25. januar 2024

Trends for Branding i 2024? Her er 3 bud.

Udforsk de seneste branding trends i 2024 med strategisk rådgiver Martin Brems, der dykker ned i ægte kommunikation, bæredygtighed, og AI's transformative rolle i branding.

26. oktober 2023

Sådan opnår du den perfekte pitch (næsten)

Hør rådgiver Martin Brems’ egne erfaringer fra hans seneste klumme i Erhverv+, hvor du får 5 gode råd til din næste pitch.

21. august 2023

Branding er ikke dit logo – men dit reason why

Hvad er de typiske faldgruber, når en virksomhed skal ud i en re-branding proces? Hør branding-rådgiver Martin Brems’ egne erfaringer fra hans seneste klumme i Erhverv+.

4. maj 2023

Formålsdrevet strategi. Buzz eller Business?

Alle taler om det. Et formål. Hvorfor er det vigtigt? Og hvad skal du bruge det til? Læs klummen om hvordan du kan finde dit formål.

16. februar 2023

Millioner til strategi og digitalisering af SMV’er

For at få del i midlerne er der en række krav, der skal opfyldes, men det behøver faktisk ikke at være så svært. Læs klummen om hvordan du får del af puljerne her.

21. november 2022

Hvordan kan du vende krisen til din fordel?

Krisen giver dig muligheder for at stå stærkere. Vi har 5 bud på hvorfor. Ét af dem er at parkere ”det plejer vi at gøre”. Læs vores klumme fra Erhverv+.

30. maj 2022

Bruger du empati i din ledelse til at skabe resultater?

Erhverv+ klumme: Det er ret enkelt, men ofte svært for de fleste at praktisere. Måske fordi de fleste ledere ikke besidder empati. Det tror jeg dog ikke. Hvad er der så galt,…

24. marts 2022

Er du god til at fortælle historier der sælger?

Erhverv+ klumme: Sælg som en start-up. Pris er aldrig afgørende for et salg – men det er derimod den opfattede værdi hos kunden. Få alle 3 tips her.

25. november 2021

Fremtidens vinderbrands skaber meningsfulde bevægelser og fokuserer på social e-handel

Erhverv+ klumme: Ny trend på vej: Fremtidens vinderbrands skaber meningsfulde bevægelser og fokuserer på social e-handel