1. april 2024

Brems & Co. fejrer 10 års jubilæum

D. 1. april 2014 startede Brems & Co. I den forbindelse inviterer vi til en uformel sammenkomst i vores nye lokaler i Odense.

24. januar 2024

Velkommen til CB Group som ny kunde hos Brems & Co.

Over de næste måneder skal vi udvikle en ny strategi- og brandplatform og konkret handlingsplan, som skal indfri deres store drømme, mål og ambitioner.

23. oktober 2023

Velkommen til BORCH Advokater som ny kunde hos Brems & Co.

Med udgangspunkt i Strategitrappen® skal vi hjælpe BORCH Advokater med at bygge det strategiske fundament for deres store vækstambitioner.

22. september 2023

Customers 1st fik 65% vækst på blot 8 måneder efter relancering

I januar 2022 kom den hastigt-voksende SaaS virksomhed, Servicepos, til Brems & Co. med et ønske om re-branding 2.0 proces med fokus på at øge væksten.

11. september 2023

Danske Toyota Material Handling går forrest i Europa med salg af automatisering af lager og logistik

Ved at finde frem til den reelle værdiskabelse ved salg og markedsføring af deres nye teknologi til automatisering lykkedes det at skabe fornyet vækst.

15. august 2023

Velkommen til VUC Erhverv som ny kunde hos Brems & Co.

Hvordan sælger man efteruddannelse til virksomheder igennem en mere formålsdrevet og værdiskabende tilgang? Det glæder vi os til at hjælpe VUC Erhverv med de næste par……

12. juni 2023

Velkommen til CCIT som ny kunde hos Brems & Co.

Med udgangspunkt i Strategitrappen® skal vi hjælpe CCIT med at bygge det strategiske fundament for deres store vækstambitioner.

17. maj 2023

Topkarakterer til Brems & Co. i kundeanalyse

Hos Brems & Co. lever vi af tilfredse kunder, og ifølge vores seneste tilfredshedsanalyse har vi fået en Net Promoter Score på 100, hvilket er maksimum score og 4,8 ud af 5 i…

16. maj 2023

Velkommen til Nybolig som ny kunde hos Brems & Co.

Vi har fået til opgave at inspirere og udfordre de knap 220 forretninger i hele Danmark med de mange muligheder der er, for at styrke brandingen digitalt.