9. maj 2023

Velkommen til Autosource Group som ny kunde hos Brems & Co.

Autosource Group er en ambitiøs SaaS virksomhed i bilbranchen, som indenfor få år har ambitioner om at blive Europas største indenfor deres felt.

16. februar 2023

Millioner til strategi og digitalisering af SMV’er

For at få del i midlerne er der en række krav, der skal opfyldes, men det behøver faktisk ikke at være så svært. Læs klummen om hvordan du får del af puljerne her.

6. februar 2023

30% vækst igennem en bæredygtig global strategi med IoT

I 2019 tog Micro Technic en stor strategisk beslutning om at ville fokusere på IoT og opsamling af data, som fremtidens forretning for hele virksomheden. Læs casen her.

14. december 2022

Fra produktfokus til well-being for verdenskendt brand

I 2019 tog det verdenskendte WaterRower og NOHrD en strategisk beslutning om at ville positionere sig som som et fitnessbrand, der er bæredygtigt. Læs hvordan vi løste……

21. november 2022

Hvordan kan du vende krisen til din fordel?

Krisen giver dig muligheder for at stå stærkere. Vi har 5 bud på hvorfor. Ét af dem er at parkere ”det plejer vi at gøre”. Læs vores klumme fra Erhverv+.

15. august 2022

60% af virksomhedslederne har formål som topprioritet

I foråret 2022 tog vi pulsen på, hvordan 50 danske virksomhedsledere arbejder med deres strategi. Her får du de 5 vigtigste indsigter fra rapporten.

29. juni 2021

Velkommen til Toyota Material Handling som ny kunde hos Brems & Co.

Toyota Material Handling er nummer 1 i verden indenfor gaffeltrucks. Vi har fornøjelsen af at skulle hjælpe med kundeindsigt og konkrete initiativer til øget konvertering og salg…

7. april 2021

Topkarakterer til Brems & Co. i kundeanalyse

Vi har fået en Net Promoter Score på 100. Vores kunder har givet os 4,9 ud af 5 i både udbytte og projektledelse, og Martin Brems får personlig og faglig ros.

6. oktober 2020

Velkommen til Megatrade som ny kunde hos Brems & Co.

Megatrade står over for at transformere deres virksomhed bl.a. igennem digitalisering. I tæt opløb med andre konsulentbureauer er Brems & Co. blevet udvalgt til at hjælpe dem med…